Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Göteborg

På agendanPosted by Zäta Mon, June 11, 2012 07:59

Familjen Zäta var i Göteborg i går.

Vi började dagen med frukost på Scandic. Jag hade kommit över fyra frukostbiljetter och det var inte alls fel att få sätta sig till en överdådig buffé och äta fräscha mackor, yoghurt med allsköns topping, äggröra och vackert uppskuren frukt.

När frukosten var avklarad hade vi en massa energi till shopping. De stora inköpen var klaffstolar från IKEA och en gasolgrill från Bauhaus.

Dagen avslutades med en underbar morotskaka och guidad visning i svägerskans renoverade hus.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.