Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Djurparksfeber

BarnaPosted by Zäta Sat, May 19, 2012 23:58

Under klassfotbollen förra våren vann lilla Svalans klass inträde till Borås Djurpark och åkte dit i början av juni. De hade en bra dag i parken och på vägen hem sov lilla Svalan. Väl hemma upptäckte vi att hon fått feber och hon var sjuk några dagar.

I morse var det svårt att väcka lilla Svalan. Hon var trött och hängig men så fort hon fått lite frukost i magen blev det fart på henne.
Farten tog dock slut strax före lunch i parken. Lilla Svalan fick låna farmors tröja, mina vantar och min mössa och ändå frös hon så att hon huttrade.
När det var dags för middagen inne i Borås konstaterade vi att lilla Svalan hade feber. Hon slumrade sig igenom middagen och jag matade henne för att se till att hon överhuvudtaget fick sig något till livs. Hon var varm och frös samtidigt och livet var inte direkt på topp.
Farmor hade en ipren att dela ut och den gav Lilla Svalan ork att i alla fall äta lite efterrätt. Sedan sov hon hela vägen hem i bilen.

När vi kom hem visade termometern 37,6 så nu hoppas jag att hon får sova gott hela natten och att hon snart blir frisk igen.
Jag minns inte hur länge febern satt i efter förra året djurparksbesök men jag har på känn att det här nog bara är en kort släng av förkylning.

Att jag hittade henne ute på studsmattan hos en kompis i går kväll klockan åtta, endast iklädd en bikini, kan kanske vara en bidragande orsak till dagens feber.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.