Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Gulgossens mage

BarnaPosted by Zäta Wed, May 09, 2012 14:03
I dag har jag varit med Guldgossen på vårdcentralen. Vi träffade en lång, tyskbrytande läkare som undersökte Guldgossen. Han kunde naturligtvis inte ge oss någon diagnos sådär på stört men det lutar nog åt att Guldgossen "bara" har för långsamma tarmrörelser.

Han fick lämna tre rör blod och var jätteduktig, darrade inte ens på manchetten. Själv hade jag förmodligen svimmat av, stickrädd som jag är.
Nu väntar vi bara på lite svar.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.