Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Tisdag-onsdag-torsdag

På agendanPosted by Zäta Tue, April 17, 2012 06:49

Förundersökningsledarens väckarklocka väckte oss båda vid fyra. Jag hade inte lyckats somna förrän halv tolv så jag var mer medvetslös än vaken och orkade inte ens formulera ett uppmuntrande "lycka till på färden" utan somnade om innan jag knappt vaknat. Och jag som oroat mig för att tanten i mig skulle vakna för mycket och sedan inte tillåta min kropp att somna om.

I dag är Förundersökningsledaren i Stockhom på kurs. I morgon är han i Finland och träffar kollegor och på tprsdag är han i Stockholm på mässa.

I dag är jag i Lidköping och jobbar. I morgon är jag i Lidköping och jobbar och på torsdag är jag i Lidköping och jobbar.

Även Guldgossen jobbar. Han är på sitt livs första prao/pryo/praktik. (Jag vet inte vad man kallar det nu för tiden.) Han har skaffat sig plats på en spelutvecklare här i stan. I går fick han leta buggar och var mäkta stolt när han kom hem och berättade att han hittat två stycken. (Guldgossen uttryckte sig vackert och konstaterade att "jag har gjort skillnad".) I dag ska visst Sverige-chefen komma på besök för att titta på en ny produkt så det blir säkert också intressant.

Lilla Svalan ska leka med en kompis i eftermiddag. Jag har redan startat en tvättmaskin och satt den på timer så att den ska vara klar att hängas när jag kommer hem. Sen måste jag baka en långpannekaka till jobbet för på onsdag och torsdag blir det lite barnskjutsning så då hinner jag kanske inte.
På torsdag kanske jag dessutom måste hämta Förundersökningsledaren vid tågstationen så då blir det extra knapert med tiden.

Nåväl, nu har jag koll på de närmaste dagarna och det känns alltid tryggt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.