Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kaffestugan

På agendanPosted by Zäta Sat, March 24, 2012 07:31

I dag har jag gått upp 06.47 för att göra mig klar och fara till Kaffestugan för en dags ideellt arbete. Egentligen är det inte min tur föörän nästa lördag men då befinner jag mig på annan ort så jag har lyckats byta till mig den här dagen i stället.

Jag hade satt klockan på väckning till 06.50 men så drömde jag om jobbet och lurade kroppen att tro att det var vardag och därmed vaknade jag vid den vanliga tiden 05.45.
När jag väl kommit på att det ju faktiskt var lördag somnade jag om igen men jag sov inte särskilt gott och vaknade till otaliga gånger och till slut var det så lite sovtid kvar att det var lika bra att kliva ur sängen.

Svärfar kommer hit i dag. Han och Förundersökningsledaren ska gå igenom vårt altanbygge. Svärfar är nyliven pensionär och har massor av jobb inbokade. Jag tror till och med att han har mer att göra än när han faktiskt jobbade.
Men det skulle han ha tänkt på innan han skaffade så många barn...

Lilla Svalans komis Flätan är här också. Hon har sovit över sedan i går.
När hon kom vid fem-tiden tog jag med mig töserna till badhuset. De simmade 200 meter och jag tio gånger så långt.
Jag tog inte tid på min simning eftersom jag kommunicerade med barnen också, och simmade tillsammans med dem en stund, men jag tror det tog ungefär en och en halv timma.

Jag hade på mig mina nya dyra simglasögon med silikonkanter och de var väldigt klara och bra att se genom men tyvärr läckte de in lite vatten i nederkanten. Det går att leva med så länge jag simmar inomhus men jag undrar hur det funkar om jag använder dem i saltvatten.

Guldgossen var också i badhuset i går kväll, men inte i Lidköping utan Skövde. Vips var i Skövde Arena och roade sig hela kvällen.

Förundersökningsledaren hade nog också en bra kväll även om han var för sig själv. Han passade nämligen på att bege sig till Hindens rev för en långpromenad i solnedgång och vindstilla omgivningar.

Hela familjen, inklusive Flätan, sammanstrålade här hemma strtax efter åtta.
Då åt vi taccos, tittade en liten stund på Shrek, och sen var det hopp i säng.

Nu sover alla utom Guldgossen och jag och nu får jag nog sätta fart om jag ska komma iväg till Kaffestugan i tid.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.