Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårtecken

Väder och vindPosted by Zäta Mon, March 19, 2012 06:26

I går var vi ute en stund på vägarna. Bland annat passerade vi Dafgårds i Källby på jakt efter ett trevligt och naturskönt ställe att intaga lunchen på.
I de välgrusade dikeskanterna utanför Dagfårds utlastningsportar såg jag...

18... Tussilago. Jo, jag har hört talas om andra som redan sett de små gula solarna och jag har till och med fått dem rapporterade för mig i lokaltidningen, men det här var första gången i år som jag såg detta vårtecken med egna ögon.

19. I natt har det dessutom snöat igen. Det är andra gången det snöar på lärkan. Ska man tro talesättet är det alltså bara en omgång snö kvar innan våren verkligen får fäste häromkring.
Nattens snö var av det snällare slaget. Det ligger bara ett flortunt täcke över gräs och tak. Så fort solen går upp kommer det smälta ner och vattna allt grönt som ligger och sover under jorden.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.