Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårtecken

Väder och vindPosted by Zäta Wed, March 14, 2012 18:24

För att motverka min sura trötthet och trötta surhet har jag samlat på mig ytterligare några vårtecken.

13. Lilla Svalan vill åka inlines. Det är bara lite grus kvar på gatorna (kommunens folk har inte kommit så långt med sopmaskinerna som till perifera Lidköping än) och dessutom finns det ju skydd.

14. När jag kom hem från jobbet möttes jag av lilla Svalan som tagit ut hinken med gatkritor och skrev mattetal på plattsättningen utanför huset. På fötterna hade hon sina nya turkosa basketkängor (jag vet att skorna heter något annat nu för tiden, men jag kommer inte ihåg vad).

15. Förundersökningsledaren har dammat av kolgrillen och grillar i trädgården (trots att han inte har tid att äta maten efteråt).

16. Middagen intogs för första gången i år i uterummet, som lyckats komma upp i samma temperatur som köket. (Och här syftar jag alltså på uterummet, inte maten. Middagen var, trots undermålig grillning, en aning varmare.)

17. Jag har upptäckt att jag behöver vattna växterna som stått på undantag i uterummet. Har jag tur är inte alla döda.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.