Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårtecken

Väder och vindPosted by Zäta Wed, March 14, 2012 13:38

Jag har verkligen snöat in på vårtecknen nu.
Under lunchen tog jag en snabb promenad till torget för att kanske fynda lite. Eftersom jag inte har något inbokat på lördag så var jag lite var sugen på köpa blommor och göra ett arrangemang utanför entrédörren.
Väl framme på torget gick all köplust över. Det var så gott att bara vända ansiktet mot solen en stund.

På väg tillbaka till jobbet fick jag syn på fetaste vårtecknet hittills:

12. En nässelfjäril fladdrade på vinterstela vingar precis utanför Kaffestugan. Det var så mycket hopp invävt i dess slumpmässiga rörelsemönster att jag blev alldeles våryrslig.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.