Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårtecken

Väder och vindPosted by Zäta Tue, March 13, 2012 07:56

När jag kom hem efter jobbet i går gick jag en runda i trädgården. Inspirerad av mitt nya bloggtema var jag på jakt efter något litet grönt. Och jag blev inte besviken.

4. En ensam liten snödroppe vippade gracefullt med sitt vita huvud i ena entrérabatten.

5. De mörklila irisarna har börjat sticka upp sina tunna, smala, mörkgröna spjut i surjordsrabatten.

6. Utanför det långsmala fönstret på husgaveln har påskliljorna redan skickat upp några försiktiga trevare med svällande saftigt gröna blad.

7. Under bigarråträdet tävlar krokusbladen om att få plats i solen.

Ytterligare ett vårtecken kan jag bjuda på, från i söndags.

8. Då grillade vi nämligen korv över öppen eld på barnatäljda pinnar. En del var så korta att de fick mata elden i stället för att göra tjänst som korvspett.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.