Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårtecken

Väder och vindPosted by Zäta Mon, March 12, 2012 12:12

I min nya serie (som började precis just nu och som kanske inte får någon fortsättning) "Vårtecken" kan jag i dag inrapportera följande:

1. När jag for till jobbet dammade det som ökenstormen i Mission Impossible 3. Det var kommunens gata-park-avdelning som var ute på vägarna och sopade upp gruset.

2. I min trädgård blommar julrosen med vackra vita blommor. (Däremot syns varken krokusar eller snödroppar till. Jag har dock sett dem hemma hos andra.)

3. I dag har jag bytt jacka från tjocka vinterjackan till en lite lättare (fast den väger mer) vårjacka. Den är skönt militärgrågrön. (Ska jag vara helt ärlig så är det en militärjacka som jag köpt billigt på Ö&B en gång för länge sedan. Den luktar fortfarande krutrök och gjyttjepölar och känns väldigt mycket Zäta.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.