Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Helgen som gick

På agendanPosted by Zäta Sun, February 19, 2012 21:07
Våffelmedicinen hos mamma hjälpte. Huvudvärken ligger och lurar men har hållit sig borta hela helgen.

I lördags fick vi hela förmiddagen till att städa och fixa i huset. Lilla Svalan tog toaletterna, Guldgossen dammsög, Förundersökningsledaren flyttade en dator och jag förbarmade mig över tvätthögen.

På eftermiddagen for vi till äventyrsbadet i Skövde och fördrev utan problem några blöta timmar. Vi fick med oss en kompis till Guldgossen och hade riktigt kul alla fem. Jag började med att simma tusen meter och när jag ändå hade ångan uppe bestämde jag mig för att inte vara en sån fegis som förra gången utan åkte den snällaste vatten rutschkanan. Och jag tyckte nästan att det var kul. Så nästan-kul att jag åkte flera gånger.

Badhuset stängde klockan sex och en stund innan hittade vi en familj vänner som vi inte träffat på länge. Vi tog med oss dem, eller om det var de som tog med oss, till en pizzeria och festade loss på de största pizzor jag sett.

När vi alla var nära paltkoma for vi hem och hann lagom till att se andra halvan av melodifestivalens startfält. Sedan trillade vi på Crocodile Dundee III så klockan hann bli halv tolv innan barnen, och vi vuxna kom i säng.

I dag har vi varit i kyrkan på gudstjänst och sedan kom Tillväxtgruppen med oss hem och vi åt hämtmat och planerade upp våren.

Senare i eftermiddag har lilla Svalan och jag sett en Bondfilm medan Förundersökningsledaren och Guldgossen varit ute på promenerat.

Nu i kväll har jag gjort upp en veckomeny och handlat och nu är kvällsmaten intagen och det är dags att sova. Förundersökningsledaren ska upp tidigt i morgon bitti för att åka till Danmark över dagen och jag behöver all sömn jag kan få för att kurera min hovrande huvudvärk.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.