Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hårda vindar

Väder och vindPosted by Zäta Thu, November 24, 2011 07:59

Orosmolnen drar ihop sig. Bokstavligen.

Ett ovädersområde är på väg in från väster och beräknas slå till med hårda vindar utmed Västkusten i dag. Gissningsvis har vindarna tappat farten en aning när de besöker oss i natt eller i morgon, men hur mycket vete spörs.

Jag ser mörklila molntrasor på himlen på väg till jobbet. De fladdrar oroligt i förväg med siktet på öster, jagade av stormen bakom. Det rycker i flaggstängerna. Det kurrar i själen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.