Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fotoförberedelser

KollegorPosted by Zäta Fri, October 14, 2011 07:56

I dag ska kollegiet fotas. En professionell fotograf (han tar i alla fall betalt - det är väl det som definierar profession) anländer strax efter lunch för att föreviga alla medarbetare till hemsidan.

I morses hade jag bekymmer. Först stod striden mellan grönsaker till lunchen eller vackrare ansikte. Ansiktet var på väg att vinna men när jag lagt grunden med foundation, puder och rouge så lockade grönsakerna mer.
Nu har jag med mig min lilla sminkväska och några borstar så jag kan lägga sista handen vid målningen under lunchen.

Nästa bekymmer gällde kläderna. Jag provade och ratade fyra plagg innan jag till slut blev någorlunda nöjd med det femte. Nu ligger alla fyra BH:arna på sängen och väntar på att jag ska stuva undan dem när jag kommer hem.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karin Sun, October 23, 2011 23:18

Jo tack, jag förstår vad du menar. Vet du vad jag nyligen insåg? Jag har inte köpt mig en ny bh sen yngsta föddes. Fem år sen! Jag måste ta mig i kragen!

Posted by Zäta Thu, October 20, 2011 15:44

Njaaaa, inte bara BH. Men jag tyckte att det var den detaljen som var viktigast. Man vill ju liksom inte att behagen ska dallra nere på magen när resten av kroppen är rätt okej.

Jag har ännu inte sett några bilder, väntar med spänning.

Posted by Karin Mon, October 17, 2011 18:11

Så du poserade iförd endast den 5:e behån och smink? ;) Tjusigt! Och modigt :D

Gick det bra? Skicka en länk sen så jag får se dig på hemsidan!