Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Back in business

KollegorPosted by Zäta Mon, October 03, 2011 07:55

Tillbaka på jobbet igen. Det känns bra.

Lilla Svalan hade lite högre temp än normalt i går kväll och vi hade en jobbig natt på grund av växtvärk men i morse var tempen som den skulle och lilla Svalan lät någorlunda pigg.

Det har hunnit bli oktober medan jag varit hemma och vabbat och på väg till jobbet i dag njöt jag i fulla drag av alla höstfärger som lyser med sina penseldrag i gult, orange och rött.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.