Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Nödställd på Willys

Med glimten i ögatPosted by Zäta Thu, September 22, 2011 20:45
Hur smart är det att kombinera en halv liter vatten med en liten blåsa just innan man kliver in på Willys i kvällsrusningen?

Inte så smart visade det sig. Jag var tvungen att knipa mig igenom hela affären och stanna till lite här och var för att inte springa läck. Det såg förmodligen aningen suspekt ut när jag detaljstuderade päron, stoppade huvudet i frysdisken bland hamburgarna eller läste det finstilta på en påse nötter.

När jag äntligen lyckats ta mig torrskodd ut till parkeringen blev jag stående och hyperventilerade fem minuter innan jag kunde lasta in kassarna och åka hem.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.