Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Jag vill inte roa på toa

KollegorPosted by Zäta Wed, September 07, 2011 19:21

Ett vanligt scenario i Zätas liv:
Zäta grejar med någonting, oftast med att diska. Hon är i behov av att lätta sig men upptagen med annat (disken till exempel) och väntar därför in i det sista innan hon slutligen är tvungen att rusa in på toaletten, slita av sig byxorna och dråsa ner på toalettstolen.

Under det där ruset ingår inte att stänga toalettdörren. Och varför skulle hon? Hon har bara familjemedlemmar runt sig, och de är förmodligen upptagna med sitt och kommer inte spatsera förbi den öppna toalettdörren under den lilla stund hon sitter där.

*


Har ni tänkt på vad mycket tid man lägger på jobbet. Jag är där nio och en halv timma varje vardag (utom på fredagar när vi slutar lite tidigare). Det är mer tid än jag lägger hemma. Vakentiden hemma en vardag är bara fem och en halv timma. Och det gäller bara om jag verkligen är hemma hela den tid jag inte jobbar. I går kväll var jag ju till exempel inte hemma på kvällen särskilt mycket.

Man skulle kunna säga att min arbetsplats är mitt andra hem, eller nästan första, om man bara går efter tiden.

*


Nu börjar ni säkert ana vad som hände mig på jobbet i dag.

Där man känner sig hemma kan det hända att man glömmer stänga dörren när man har bråttom in på toaletten.
Tack och lov att alla mina arbetskamrater, precis som hemma, är fullt upptagna med att sköta sitt, och inte har för vana att spatsera förbi öppna toalettdörrar.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.