Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Regnmys

Väder och vindPosted by Zäta Mon, August 15, 2011 07:58

Nu går vi in i regnperioden!
I alla fall i dag. Det ill-spö-jätte-vräker ner. Medierna hoppar jämfota av glädje i vattenpölarna över att ha något att skriva om som är på lite närmare håll än Somalia och Utöya och jag tar regnjackan till jobbet.

Efter den fina soldagen i lördags kan jag välkomna regnet och till och med tycka att det är lite mysigt. Som gjort för en inomhusdag med brödbak, eld i kaminen och en kopp te till boken som jag inte riktigt kommit in i än.

Nu blir det naturligtvis inte sådär mysigt som jag lyriskt försöker måla upp tillvaron. Jag sitter på jobbet och våthundsskakar en aning med min tjockaste vinterhalsduk runt nacken. När jag kommer hem väntar inköpslistan otåligt på att få följa med till Willys och en tvätt vill hängas upp på tork. När allt det där är klart och köttfärssåsen lagad och uppäten är det inte så mycket tid kvar till bröd, eld och böcker.

Jag får bära myset inombords i stället. Med lite fantasi ska det väl gå!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.