Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Aprilväder

Väder och vindPosted by Zäta Sun, August 07, 2011 14:22

Det är rena rama aprilvädret.

I fredaqs gladde regnmolnen gräsmattan med sin närvaro.
I går eftermiddag gladdes jag över solen som målade min näsa röd när jag var ute på sjön.
I dag tokregnar det igen.

Varken yr.no eller klart.se har målat in några regndroppar hos oss i dag men likväl ösregnar det.

Men det gör ingenting. Jag fick min beskärda del av härligt helgväder i går. Efter en förmiddagsskur tog vi oss ut på Vänern tillsammans med Förundersökningsledarens syster och hennes familj. Eftersom det regnade på förmiddag var det ingen i det Zätiska residenset som tänkte på att smörja in sig och nu sitter resultatet som en Rudolfglödande fläck mitt i ansiktet på mig.
Övriga medlemmar i familjen, som inte är lika lättpåverkade av solen, bär dock inga dylika tecken.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.