Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ny bil, nya rutiner

Med glimten i ögatPosted by Zäta Thu, April 28, 2011 08:00

Sedan vi sålde min lilla Mitsubischi tidigare i år har jag blivit saabförare. Jag gillade Mitsubischin men jag tycker nog bättre om saaben. Den är stor och stabil och har lite mer av allt. Även av bensinförbrukning.

När jag tankade igår ställde jag mig på fel sida. Tanklocket på Mitsubischin satt på vänstersidan men på saaben är det höger.
Eftersom det inte var första gången jag parkerade, gick ur bilen, konstaterade att jag gjort bort mig, och fick byta håll på bilen - så skämdes jag inte så mycket inför de andra tankande människorna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.