Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Sommarklänningsgarderob

Med glimten i ögatPosted by Zäta Mon, April 18, 2011 15:16

Gick en sväng på lunchen i det vackra vårvädret och hamnade bakom två tonårstjejer som var inbegripna i ett mycket allvarsamt samtal.

-Nu börjar jag känna att jag fyllt på min sommargarderob ordentligt.
-Ja, den där nya klänningen du köpte var verkligen fin.
-Hmm, den är en såndär som man kan ha en grillkväll, när det är sådär härligt väder efter en varm dag, och så kanske solnedgång, du vet.
-Ja, jag vet. Och så står man lite lagom långt från elden och ser frusen ut.
-Ja, precis.
-Hur många klänningar är det du har nu.
-Jag räknade i går och nu har jag 35 sommarklänningar. Det känns rätt lagom tycker jag.
-Hmm, det är det ju.

Jag ville knacka tjejerna på axeln och påpeka att det inte lär bli så mycket som 35 sommarklänningsdagar. Men jag gjorde inte det. Vem vet. De kanske har planerat för några månader på Rivieran.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.