Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Svårsmält

Med glimten i ögatPosted by Zäta Fri, March 18, 2011 10:02

Jag har fått ett hudvårdskit (tänk vad annorlunda ordet blir om man skriver ”en” i stället för ”ett”… lägger till ett bindestreck för tydlighetens skull… och tar bort ordet ”vård”) från The Body Shop tillsammans med en tidningsprenumeration.
I morse testade jag först den citrondoftande duschtvålen och sedan den citrondoftande bodybuttern. Jag blev så impregnerad av citrusångorna att jag själv inte kände någon doft alls.

När Förundersökningsledaren kommit till sans från sin djupa nattsömn och nyvaket stapplade in i badrummet smög jag intill och viskade med hest förförisk stämma:
-Känner du något?

Förundersökningsledaren vaknade till förvånansvärt snabbt och utbrast nytert:
-Ja! Du luktar som en halstablett!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.