Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Torsdag 17/3-11 Kl 12.40

KollegorPosted by Zäta Fri, March 18, 2011 07:51

Här sitter jag, med lammkött mellan tänderna.

Nej, det har inte börjat någon ung, snygg gosse på jobbet som jag olyckligtvis råkat sätta tänderna i. Däremot har det börjat en ung kock som jag kanske nämnt någon gång tidigare (!). Eftersom vi firar S:t Patrics Day på jobbet i dag (alla går klädda i gröna kläder. Är det någon som avviker från dagens dresscode har de andra rätt att nypas) har kocken slavat i köket och lagat till en irländsk lammgryta till lunch.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.