Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kallt

Väder och vindPosted by Zäta Wed, February 16, 2011 07:53

Det är långkalsongskallt ute. Jag hinner få köldskador på låren under de 30 sekunder det tar att krångla mig ur bilen och kasta mig in i värmetryggheten på jobbet.

Guldgossen, som varit och åkt skidor i Hovfjället, ska enligt uppgift ha haft det ännu kallare. I dag kommer han hem. Jag ska noga förhöra mig om förfrusna nästippar, fingrar och tår. Och kanske fråga lite om hur han haft det också...

Det kalla vädret beror på ett högtryck som lägrat sig över Sverige och våra grannländer. Är det inte lite lustigt egentligen, att på sommaren ger högtryck värme men på vintern kyla? Rent vädermässigt är det inte så svårt att förstå, men tänker man bara på det i förbifarten rimmar det illa.

Guldgossen har fått lära sig att årstiderna beror på jordens lutning.
Just i dag tycker jag det känns extra tydligt att vi lutar bort från solen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.