Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Också en slags grannsamverkan

InrettPosted by Zäta Sun, December 05, 2010 18:21

Det började med ljusslingor runt stuprören. Mysigt tyckte vi och blickade över mot grannarna titt som tätt.

Sedan kompletterades julstämningen med ljus i några buskar. Åh, så julfint tyckte vi och log lite varje gång vi såg grannhuset när vi åkte hemifrån.

Några dagar senare blev leendet något ansträngt efter att en blinkande blåvit ljusslinga gjort sig hemmastadd i häcken utmed ena husgaveln.

Och när jag kom hem från jobbet i fredags möttes jag av en gran som klätts med blå, gröna, röda och gula lampor som blinkar i olika hastigheter och intervaller.

Det är bara att konstatera att vi inte behöver sätta upp några ljusslingor i vår trädgård i år. Grannarna lyser så det räcker för hela kvarteret.

Update några dagar senare:
Nu har de även hängt upp en ljusslinga med kulörta lampor över garageporten. Det ska bli spännande att se om de lyckas hitta någon mer plats i sin trädgård eller på huset som kan rymma lite julstämning.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by franbarnochdarar.blogspot.com/ Tue, December 07, 2010 14:29

Hahahaha. Underbart. Bara att blunda om migränen blir för elak. ;-)

(De åren vi bodde i norra Botkyrka fick jag en sån ljusöverdos i de syrianska kvarteren varenda december att det kommer att räcka i femton år framåt. Ohämmat och härligt. Ja, vulgo! Och helt underbart.)