Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Jag slår vad

Väder och vindPosted by Zäta Tue, November 30, 2010 07:54

Anders har namnsdag i dag. Grattis alla Andersar!

Synd att ni braskar så intensivt bara. Jag tror det är bara brask så långt ögat kan nå i hela vårt avlånga land.
Men vet ni vad! Jag tror det kommer vara snö och kallt på julafton i alla fall. Jag har det liksom på känn. Det kanske inte kommer snöa men det kommer antingen ligga snö på marken sedan tidigare eller vara frostvackert och kallt.

Jag är beredd att slå vad om ett smycke. Är det någon som vågar sätta emot? Har jag fel gör jag ett smycke och skickar på posten, har jag rätt skickar du ett smycke till mig. Det behöver inte kosta skjortan. Maxvärde 100 kr.

Och för att förtydliga det hela: Det är den som först kommenterar och antar vadet som vinner om jag har fel. Och det geografiska läget är Stenhammar. Alltså min lilla del av världen. Jag kan omöjligen ta ansvar för Ystad eller Haparanda (Haparanda kanske... där lär det väl ligga snö gissar jag, men det är fusk).

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.