Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

God Jul

Väder och vindPosted by Zäta Wed, November 10, 2010 06:37

Kan vi inte bestämma oss för att fira jul i dag. Vi har de två viktigaste attributen - snö och julklappar.

Här har snön fortsatt falla under natten och bäddat in omgivningarna i ett decimetertjockt täcke av vitt fluff. Det är riktigt vackert. Jag vet att det ska slaska bort i morgon, så låt oss passa på att njuta medan tid är.

Dessutom har jag fått paket nu på morgonen. En mjuk lätt gräddvit pläd och två kuddfodral i de rätta färgerna.
Visserligen var presenterna hafsigt inslagna och kom per post från ett tidningsförlag som jag utnyttjar för att få fina tidningar (och läckra premier) men ändå - det är ju i alla fall paket!

God Jul hörni!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.