Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Dumma åska

Väder och vindPosted by Zäta Thu, August 05, 2010 19:55
Dumma, dumma åskan!

Jag hade precis skrivit ett mycket välformulerat, lagom långt och osedvanligt trevligt inlägg när blixten fick datorn att slockna. Jag hade till och med börjat skriva rubriken (visst är det alltid det sista man gör) och det var bara tre sekunder kvar till muspekaren kunnat göra sitt jobb på "spara"-knappen.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska bry mig om att skriva om inlägget igen. Jag vet med mig att det inte kommer bli lika bra som vid första försöket.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.