Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Första arbetsveckan

KollegorPosted by Zäta Fri, January 15, 2010 16:01

Jag är strax på väg hem från jobbet. Som överlevare. Av första arbetsveckan på det nya året.

Förundersökningsledaren ringde just och meddelade att jag ska köpa skosnören till Guldgossens skridskor. Medan jag står i Kaffestugan i morgon ämnar han ta med barnen på en skridskotur.

Det har varit en rolig vecka. Jag kan skatta mig lycklig som har så sköna arbetskamrater. Det är mycket skratt och delgivning på fikarasterna. Av hänsyn till de inblandade (och i viss mån mitt dåliga minne...) ska jag inte återge vad som sagts, men det har bland annat handlat om kycklingar, och om sex - men inte samtidigt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.