Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Jag kan ha svårt att bocka av dagens lista

KollegorPosted by Zäta Thu, November 12, 2009 10:07

I min almanacka på jobbet skriver jag upp återkontakter jag behöver komma ihåg och avvikelser från ordinarie arbetstid hos mig själv och mina medarbetare eftersom det är jag som ska hålla koll på det för tillfället.

Jag gör inga personliga anteckningar om tandläkartider, frisörbesök (Jag går till frissan en gång om året så det borde jag ju komma ihåg ändå. Förra gången jag skulle kapa lite glömde jag dock bort tiden och var tvungen att ringa och ursäkta mig. Det var inte roligt) eller annat. Det har jag min egen almanacka till.

Därför blev jag aningen förvånad när jag slängde ett öga i min jobb-almanacka nu på morgonen och upptäckte tre anteckningar av privat natur:
”Köp smuggelsprit i hamnen.”
”Träffa Runar.”
”Omvärdera min religion”.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.