Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Möbeljakten

InrettPosted by Zäta Wed, April 16, 2008 14:18

Var prexis på torget. Det är ju onsdag!

Det var fler försäljare än det varit på länge. Kläder och blommor dominerade och det fanns tyg, handarbeten, väskor, leksaker och krukor också. Men jag köpte ingenting.
Jag var dock väldigt sugen på några utomhusblommor men jag vet att jag inte kommer orka plantera dem under den närmaste tiden så det får anstå.

Eftersom jag fick lite tid över på lunchrasten passade jag på att gå upp till Second Hand och kika. Jag är på jakt efter ett ganska litet, runt, vitt matbord. Äntligen har jag bestämt mig för hur jag vill inreda vårt uterum. Att det blir vitt kan jag tacka diverse inspirerande inredningsbloggar för.

Jag hittade ett perfekt bord för 500 kr. Men jag köpte det inte. Jag pratade lite med maken på mobilen och kom fram till att det kan vara värt att avvakta. Han såg ett bord på pelarfot på IKEA som kanske kan var bättre.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Alan Fri, October 31, 2008 17:27

Hej, på tal om möbeljakt, har du besökt www.mobeljakt.se :) Tanken är att sidan ska underlätta för alla som är ute och jagar möbler!
Ha det gott!