Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Päronmysteriet

KollegorPosted by Zäta Wed, October 14, 2009 19:42
Kollegan hade med sig ett jättegigantiskt päron till jobbet igår. Det var ämnat för 10-fikat.

Vid fikarasten var päronet mysteriskt borta. Hokus pokus. Väck!
Hon letade och letade och letade men kom till slut fram till att hon förmodligen inte tagit med det. Eller hade hon... Och vart i allsindar hade det tagit vägen?

Idag hittade en annan kollega ett jättestort päron. I soffan!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karin Wed, October 14, 2009 19:57

Tja, päronet ville kanske vila sig lite?

Ett action är en inspelning av en bildbehandling av en bild i photoshop. Man "spelar" alltså in det man gör, exempelvis ljusar upp, lägger på en färg, ökar på kontrasten osv och så får man ett visst utseende på bilden. Och detta blir ett action som man kan använda om och om igen och dela med sig till andra.Tex det där "dimmiga" uttrycket du tyckte jag snöat in på :) Det är ett action som jag har hittat gratis ute i cybervärlden. Sen började jag fundera på om jag inte skulle kunna göra egna såna. Och det är alltså det jag pysslar med :)

Blev du något klokare?