Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Äntligen pärlsortering

SmyckenPosted by Zäta Mon, March 24, 2008 12:22

Nu har jag äntligen börjat sortera mina pärlor.

Hittills har det legat lite huller om buller på en hylla men nu blir det ordning på torpet. Jag räknar och sorterar och har hjärtans roligt. Gröna för sig, lila för sig, facetterade för sig, mellandelar för sig, transparenta i en låda, lås i en låda, sötvattenpärlor för sig, osv i all oändlighet.

Jag satt hela kvällen igår och större delen av förmiddagen idag och jag kommer ta eftermiddagen i anspråk också. Maken är och åker skridskor på andra sidan Vänern tillsammans med några likasinnade (säsongens enda tur så glädjen är stor) och barnen leker för sig själva på övervåningen. Jag hör att de möblerar om lite men nu bryr jag mig inte, för nu ska här sorteras.

Äntligen!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.