Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Shopoholic

KollegorPosted by Zäta Tue, March 11, 2008 15:54

Min kollega, den shopping-galna ni vet, kom idag in från lunchen men ytterligare ett nedlagt jaktbyte. Den här gången var det en, i mitt tycke ganska anskrämlig klänning. Överdelen är svart-vit-randig med bara tunna snören till axelband och trekantiga lappar vid bysten och nederdelen är mörkblå med ett plåttrigt mönster av röda och gröna blommor och blad.
Dessutom var det utanpåfickor på framsidan.

Det är tur att folk har olika smak. Jag har inte så bra smak, enligt min omgivning, men det är nog mest det att jag inte bryr mej så mycket.
Men med shoppingkollegan vid skrivbordet bredvid kanske det blir ändring på det!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post89