Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Strykning

VardagsnäraPosted by Zäta Mon, March 10, 2008 19:35

Det blev inget Friskis och Svettis idag. Det får jag ta i morrn. Idag hamnade jag bland alla pärlor i Fröken Envis butik. Hon har 50 % rabatt på allt utom kedjor. Jag handlade för 300 kr!

Efteråt handlade jag lite i ICA-butiken bredvid. Sen blev klockan halv sju innan jag kom hem.

Maken har visat sig förstående. Han tycker säkert att jag redan har tillfäckligt med pärlor men han sa inget. Kommenterade inte att jag gjort av med massa pengar heller.

Men efter att vi ätit middag sa han:
-Om du inte har tänkt göra någon annan nytta i kväll så kanske du kan stryka lite!

Det kan jag ju inte neka till. Så nu blir det att ställa sig med strykjärnet. Som tur är börjar Kockduellen strax så jag kan ju förena nytta med nöje.

I morgon ska jag berätta vad den nya sporten "salladsboll" går ut på.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post85