Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Pärlberikad

SmyckenPosted by Zäta Wed, July 23, 2008 15:10

Jojomänsan!

Nu är jag ett antal hundralappar fattigare men också en drös pärlor rikare. Och nu, kära Rana http://ranashorisont.blogspot.com/ och Helena http://nyckelntillmitthjarta.blogspot.com/ , nu finns här material till era beställningar. Skoj, skoj!

Jag gjorde också av med lite "deg" på Kristinedals fabriker som säljer tyger och sytillbehör bland annat. Där köpte jag två tyger; ett vitt till leggins och ett mönstrat till tunna sommarbyxor.
När jag sedan landade hos mina svärföräldrar i Lundsbrunn, tyckte svärmor det var bättre om jag syr en duk av byxtyget. Det är förvisso ett gardintyg men det kommer ändå bara bli sjö-byxor så det tycker jag kvittar.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post547