Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Turkost halsband

SmyckenPosted by Zäta Thu, July 03, 2008 23:19

I morgon skickar jag iväg det här halsbandet som en av mina bloggväninnor beställt.Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

Det har varit så roligt att göra det här halsbandet. Dels för att det är det första jag fått beställning på via bloggen, dels för att det är fina färger, dels för att det är ett riktigt lååång halsband på över 2 meter, men framförallt för att kvinnan som kommer bära det är en så härlig person. Jag har suttit och tänkt på henne, hennes mod och självinsikter, medan jag pärlat.

  • Comments(1)//blogg.zettervall.se/#post523