Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hur förkyld är jag?

SjuktPosted by Zäta Fri, August 05, 2016 13:58

Jag är lite förkyld, eller mycket. Jag vet inte riktigt vilket.

Jag yrade i natt och fick för mig att det stod en ståtlig afrikansk kvinna i vacker färggrann dräkt med tillhörande huvudbonad, vid fotändan på (Ja, PÅ!) vår säng. Jag satte mig förskräckt upp och undrade vad hon hade för viktigt budskap. När Förundersökningsledaren vaknade och frågade vad jag höll på med upptäckte jag att det förargligt nog var taklampan jag riktat min uppmärksamhet mot.

I morse letade jag efter febertermometern. Den fanns inte någonstans. I alla fall inte på någon av de mer uppenbara platserna där den brukar ligga (som mitt och lilla Svalans handfat, översta lådan i badrumsbyrån, medicinväskan, lilla Svalans skrivbord, lilla Svalans nattygsbord eller lilla Svalans sovrumsgolv…)

Så nu vet jag inte hur förkyld jag är.
Och det man inte vet, det har man inte ont av. Eller hur!
Alltså sitter jag vid mitt skrivbord med läckande kran och bomullsvadderat topplock och sensuellt hes stämma och jobbar som vanligt.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4523