Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Zätas Band

Sång och spelPosted by Zäta Tue, May 03, 2016 17:08

I söndags hade vi terminens sista spelning med Zätas Band. (Det känns lite konstigt att skriva "termin". För mig är det ett väldigt skolförknippat ord.) Vi spelade (och jag sjöng) i Stenhammarskyrkan i utkanten av Lidköping.

Vår keyboardist hade avtalat med församlingens pastor att vi kunde brascha på med hela sex egna låtar och några lovsånger och det var jätteroligt att få framföra så mycket som jag själv skrivit. Att få notera igenkännande nickar, avslappnade, blundande ansikten och människor som uppenbart njuter av vår musik.

Just nu har vi tomt i Zätas Bands kalender men vi ska nog se till att fortsätta öva någon eller några gånger till innan det blir sommarlov. Jag är speciellt pigg på att försöka få till en inspelning av de sånger vi kan bäst.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4513