Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Det är kärlek

Blommor och bladerPosted by Zäta Tue, April 26, 2016 14:43

Det måste ha hänt nåt med Förundersökningsledaren.

För några veckor sedan fick han PMS-liknande humöryttringar så fort jag bara gläntade på lådan där jag försökt gömma undan mina fröpåsar (okej, jag kanske överdriver lite men vad gör man inte för att musta till det man skriver…) men den senaste tiden har jag varit ute och grävt i pallkragarna flera kvällar i veckan och häromdagen tog jag mig en lång stund i tvättstugan och sådde paprika, basilika, tomat, sallad, kinesisk gräslök och rödbetor – utan att Förundersökningsledaren så mycket som höjde på ögonbrynen.

Han har heller inte kommenterat det faktum att det ligger två trasmattor på gräsmattan och väntar på att bli underlag till pallkragar. (Han har bara omdirigerat dem lite så att de inte ligger i vägen om vi behöver få in någon stor maskin i trädgården någon gång i framtiden utan att jag ska behöva få odlingarna överkörda.)
Eller att det ligger diverse trädgårds”skräp” på mattorna och också väntar på pallkragarna. Skräpet ska så småningom bli fin jord till mina odlingar men än så länge ser det väldigt mycket ut som just skräp. Det blir nog bättre när pallkragarna kommer på plats så att skräpet inte syns.
Jag ska bara måla klart pallkragarna först. (Förundersökningsledaren har inte ens beklagat sig över att jag stått i garaget och målat i stället för att laga mat eller stryka tvätt.)

Jag tror att han kanske älskar mig…  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4511