Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Till helgen...

På agendanPosted by Zäta Mon, February 29, 2016 17:10

...ska jag åka och hälsa på Falunsystern.
Jag längtar.

Hon och hennes man är båda så energiska. Det händer alltid något hos dem. De har ständigt ett nytt projekt på gång - och de avslutar dem också. (Inte som jag som i stället har ständiga projekt på gång...)

Just nu håller de visst på och gör om i sitt sovrum. Det ska bli så kul att se hur långt de kommit. Om jag känner dem rätt är det förmodligen redan klart när jag kommer dit.

Dessutom ser jag fram emot att få se Falunsysterns skisser på trädgården. Första gången jag såg den tyckte jag att det var en ganska tråkig trädgård (säg inte det till Falunsystern bara), med bara en hopplös liten gräsplätt i fram som man inte kan göra något med, och en jobbig slänt på baksidan som slukar en allt för stor del av trädgården.

Tur att Falunsystern såg utvecklingspotentialen. Numera finns stor altan, uterum, en upphöjd sittplats i kvällssolen, en stor fin plantering med klematis och rosor, en inhägnad hörna för omplantering och odling av värmekrävande växter, en gigantisk kaninbur, en lekplats för barnen, komposter, odlingsbäddar i slänten, ännu mer rabatter och ett lugn och ro som går att avundas.

Jag är ett "big fan" av min energiska lilla lillasyster.
Det ska bli så roligt att träffa henne och hennes härliga familj om bara en knapp vecka.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4495