Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Knutångest

Med glimten i ögatPosted by Zäta Wed, January 13, 2016 17:07

I dag är det Tjugondedag Knut. Då ska julen ut.

Hu, hu, hu!

Jag är inte ett dugg sugen på att eftersöka och plocka ner alla tomtar och änglar, släcka adventsbelysningen och montera ner granen. Det kommer bli tomt och mörkt.

Och så var det det här med gardiner också.

När jag fick mitt ryck och letade julgardiner hittade jag ett sedan länge inköpt vitt, luftigt tyg med guldskrift, som jag fick för mig skulle passa utmärkt som nya vardagsrumsgardiner. Jag tror jag köpt tyget, antingen för att jag tänkt att det skulle passa bra någonstans som jag har glömt, eller för att det helt enkelt var snygg och billigt (det sistnämnda är mest troligt).

Nu måste jag hem och sy nya gardiner. Det är faktiskt inte min favoritsyssla. Jag föredrar lapptäcken.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4489