Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Jultankarna nalkas

VardagsnäraPosted by Zäta Tue, December 08, 2015 13:27

Snart ska jag börja tänka på julen.

Hittills har jag bara hunnit tänka på julsånger.

I helgen höll Förundersökningsledaren och jag i en adventssamling på Udden på Kållandsö och sjöng och spelade jul- och adventssånger i en timma. Lilla Svalan och två av hennes vänner var också med och sjöng en sång.
Det har tagit ett antal kvällar att klura ut vilka sånger vi ville ha med, att öva in dem, att sätta samman ett lämpligt program och att öva lite till.

Men nu ska jag snart börja tänka på julen.

Under hösten har jag varit med och övat i en kör som ska sjunga på två julkonserter i kyrkan till helgen. Den här veckan ska jag försöka ta mig tid att lära mig så många av sångerna som möjligt "by heart".

Men när helgen är över och alla toner lämnat min strupe ska jag börja tänka på julen.  • Comments(3)//blogg.zettervall.se/#post4483