Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Bingo!

På agendanPosted by Zäta Tue, November 17, 2015 17:10

Det här är en sån där vecka där man snabbt ropar bingo när man titta på rutorna i kalendern. Det är fullt varenda kväll.

I går firade vi Guldgossens 16-årsdag med litet kalas tillsammans med mor- och farföräldrarna och en fantastisk prinsesstårta som min mamma bakat.
Eftersom det var vanlig måndagskväll gjorde vi det enkelt för oss och jag tog med mat hem från Lidköpings Pizzeria. De har bland annat glutenfri pizza och min mamma tyckte den var så god så jag ringde upp pizzerian lite senare på kvällen och tackade för maten.

I kväll ska jag till kyrkan och vara med på mötet med närradioföreningen.
Guldgossen har varit hos tandregleringen och utökat tandställningen så jag ska hem och titta på honom först.

I morgon är det föräldramöte på gymnasiet med information om valen som förstaårseleverna ska göra inför år två. Jag hoppas att Förundersökningsledaren kan tänka sig att åka dit själv.

På torsdag ska lilla Svalan på körövning i Missionskyrkan inför helgens konsert med skolans musikinriktning.
Uppdatering: Jag hade visst också körövning, inför julkonserterna.

På fredag är barnen som vanligt på Kaj i kyrkan.

På lördag har lilla Svalan genrep inför konserten.

På söndag har Förundersökningsledaren hand om ljudet på gudstjänsten och jag påar radion och på kvällen går vi på lilla Svalans konsert.

Bingo!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4480