Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Huvudvärksdagar

SjuktPosted by Zäta Thu, August 20, 2015 07:58

Nu när semestern är slut, kom det fina vädret.
Det är visserligen lite kyligt på morgnar och kvällar, så där krispigt höstluftigt ni vet, men på dagarna har temperaturen nu kommit upp i 25 grader och det är strålande sol. Härligt!

I helgen som gick var vi ute på sjön. Det blåste en frisk ostlig vind men vi hittade ett bra, vindskyddat ställe och hade en jättefin helg med sol och bad. (Jag satt i skuggan och fick mens så jag utnyttjade kanske inte riktigt hela reportoaren av vackert väder...)

Mens betyder huvudvärk.
Nu har jag haft ont i huvudet sedan i lördags och börjar tröttna på eländet. I dag struntar jag i huvudvärkstabletterna för jag är rädd att jag får tabletthuvudvärk, också.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4465