Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Slött tempo

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, August 12, 2015 07:57

Nu har jag snart jobbat en och en halv vecka, men det känns långt kvar tills jag funnit mig tillrätta i "terminstempot". När jag kommer hem efter jobbet vill jag helst bara vara, strosa runt i trädgården, plocka med något inomhus, titta på TV, läsa en bok, rita en teckning och undvika allt som hör till vardagens måsten. Det känns jobbigt att starta nya projekt, att försöka tänka strukturerat, att prioritera och göra val.

I går kväll hade jag tänkt att jag skulle koka saft av de svarta vinbären som nu mognat så pass att de ropar på mig när jag går förbi busken. Men jag sparar kokandet till i kväll. Tiden går så märkligt fort. När jag landat hemma, vilat lite efter cykelturen, lagat middag, ätit och vilat lite till och till slut tagit mig i kragen och plockat av vinbären, vattnat mina odlingar och jagat sniglar, var klockan tio och det kändes mer som dusch- och sängdags än koka vinbärssaftsdags.

Jag hoppas det känns som vinbärssaftsdags direkt när jag kommer hem i kväll!  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4464