Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Semester

VardagsnäraPosted by Zäta Fri, June 26, 2015 16:04

Nu har jag stämplat ut och går på semester. Det ska bli skönt!
Vi har jobbat riktigt hårt hela våren och drog nyss en kollektiv suck av lättnad över fem väntande semesterveckor. För många av oss kändes det som om vi inte skulle orkat en enda dag till. Goa arbetskamrater och fina siffror sporrar så lätt till att lägga in ytterligare en växel.

Familjen Zäta har inga fasta planer för semestern. Det kommer bli umgänge med syskon, båtliv och förhoppningsvis ganska mycket trädgårdspyssel.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4462