Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Mors dag

HurraPosted by Zäta Mon, June 01, 2015 21:31
I går var det mors dag. Mina barn har uppenbarligen inte riktigt förstått det där med vad en mor behöver för att känna sig uppvaktad, men jag fick åtminstone ett grattis av dem.

Förundersökningsledaren och jag är betydligt tacksammare barn. Vi firade Svärmor med en kantspade och min kära mor fick teckningen ovan. Visst hör det väl till att barn ritar teckningar till sina mödrar?
Dessutom hade jag och mina systrar lagt ihop till lite blomster.

Eftersom lilla Svalans klass inte gick vidare i helgens klassfotbollsståhej kunde vi fara hem till mamma direkt efter förmiddagsgudstjänsten. Hon bjöd på god kyckling, rundtur i trädgården, en promenad i blåsvädret och såklart en fantastiskt god jordgubbstårta.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4456