Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Påsk

VardagsnäraPosted by Zäta Thu, April 09, 2015 17:13

Under påsken har det varit full fart med gäster på långfredag och påskafton, besök hos mina föräldrar (annandagen), sång i kyrkan och grillning med goda vänner (påskdagen) och ändå har jag dessutom hunnit plantera om några potatisar och tomater.

Det kliar i fingrarna att fortsätta plantera och så men orken räcker inte riktigt till.
Trots att jag bara jobbade en enda dag förra veckan och det är kortvecka den här veckan också, så sinar energin sådär redan vid tvåtiden och jag anstränger mig verkligen för att lyssna på kroppen och ta resten av dagen i varsamt tempo.

Påsken var full av god mat, goda vänner, gott väder och goda upplevelser, men jag är inte helt piggelin. Jag har haft huvudvärk i varierande grad i flera dagar och jag har ont i rygg och nacke och får inte riktigt vila ut när jag sover utan vaknar urlakad med stela muskler.

Nåja, jag vill inte klaga. Jag kan ta livet lite pö om pö just nu. Vi har mycket att göra på jobbet och jag fokuserar energin på att prestera bra där, så får resten bli som det blir. Tvätthögarna växer och dammråttorna dansar men lilla Svalan lärde sig att tvätta med hjälp av en hemläxa igår, och Guldgossen har dammsugardag i dag så det reder sig med det också.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4434