Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Potatisen är på gång

Blommor och bladerPosted by Zäta Sat, March 21, 2015 21:10
För några veckor sedan stoppade jag ner nio potatisar av sorten swift, i var sitt tomt mjölkpaket. Helt tomt var det kanske inte för jag hade fyllt på med jord upp till knappt hälften och när jag stoppat ner potatisarna fyllde jag på med lite mer jord så att nästan hela potatisen var täckt.

Mitt förodlingsexperiment verkar lyckas för ny sticker läckert gröna stjälkar med blad upp långt över mjölkpaketskanten. Varje dag går jag och vänder på paketen eftersom potatisblasten snabbt vänder sig mot ljuset och jag vill inte ha plantor som tippar krukan.

Just nu har vi fått ett litet bakslag i vårvädret. Det är minusgrader och under dagen har det till och med dansat snöflingor i luften. Men snart tror jag det är dags för mig att plantera ut mina förgrodda potatisar i hinkar och ställa dem i uterummet.

  • Comments(2)//blogg.zettervall.se/#post4431