Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fredgskväll

VardagsnäraPosted by Zäta Fri, March 20, 2015 23:29
I kväll har jag haft ensam kväll hemma. I alla fall en liten stund mellan det att Guldgossen tog moppen till kyrkan och Förundersökningsledaren kom hem med frossa efter en pingiskväll med kollegorna.

Jag har tittat på Let´s Dance och skrivit in mina nya böcker i excelldokumentet där jag försöker hålla koll på vilka böcker jag har och inte har. Snart behöver jag skriva upp vilka inbundna böcker som väntar på att bytas ut mot pocketböcker så att jag inte fortsätter att köpa dubbletter.

Nu väntar jag på att Guldgossen ska komma hem så att jag kan gå och lägga mig utan att oroa mig för att han ska köra i brôt med mopeden.

I morgon väntar administrationsmöte i kyrkan. Min serveringsgrupp ska fixa fikat. Jag vill hinna åka en sväng till Järpås och se om jag kan få ett par fönster att lägga på pallkragarna för tidigare odling. Förundersökningsledaren ska troligen köra lite skräp till tippen, om han inte blivit för förkyld under natten nu.

Nu har Guldgosse kommit hem!
God Natt!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4430